Har du travlt med juleting, fordi du BØR…

Hvis du tænker på, hvordan du skal nå det hele inden jul  At hygge med hjemmelavet marcipan, at købe julegaver, at flette julehjerter, at bestille juleanden, at gøre julerent, at få styr på duge og servietter, at få sendt julehilsner……

Så vil jeg anbefale dig at sætte dig ned og finde en indre ro i bare en halv times tid. Julen skulle jo gerne være forbundet med glæde, lyst, afslapning, hygge. Den skulle gerne være en hjælp til at komme igennem en mørk tid. Ikke en belastning.

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Please refer to our Error Message Reference.

Hvis du synes det er svært at holde fast i den fornemmelse, så vil jeg anbefale dig at lytte til LÆNESTOLEN, der træner dig i at lægge pligten lidt væk. Du finder den i APPEN – PSYKOLOGENS VÆRKTØJSKASSE. Find links til appen ved at gå ind på App i menuen.