Velkommen hos os

Vi er to psykologer i Psykologhuset Venø. Vi er også et ægtepar og vores samtalerum er i vores bolig. Vi arbejder begge med både voksne og børn. Vi lægger vægt på at det er dig, der bestemmer, hvad vi skal tale om. Du sætter dagsordenen. Vi bidrager med spørgsmål og nye vinkler.


VI TILBYDER:

Individuel terapi
Parterapi
Familierådgivning
Supervision


Lotteprofil

 LOTTE LYKKE FREDERIKSEN
Autoriseret psykolog, specialist i psykoterapi og klinisk psykologi

Startede i 2006 med privat praksis i Psykologhuset Venø. Arbejder med hypnose og helende historier ud fra en eksistentiel tilgang. Hvis du er interesseret kan du læse mere i den lettilgængelige fagbog Helende Historier – en fænomenologisk eksistentiel metode i terapi, eller downloade appen Psykologens værktøjskasse til iPhone eller Android

kaiprofil KAI LYKKE
Autoriseret psykolog

Har arbejdet i mange år som psykolog i det offentlige, men siden 2011 har han arbejdet sammen med Lotte som privatpraktiserende psykolog i Psykologhuset Venø.  Arbejder med den eksistentielle samtale: fx ved at udforske dilemmaet mellem meningsløshed og søgen efter mening. Eller dilemmaet mellem oplevelsen af ensomhed og behovet for fællesskab. Men først og fremmest ved at udforske, hvad der er vigtigt for dig.